Diakon Håvard OslandAustralia og New Zealand

Med base i Sydney, besøker vi studenter og andre i Australia, New Zealand og Bali.

Diakon Håvard Osland

Håvard er diakon for studenter i Australia og New Zealand. Du kan alltid treffe Håvard på mobil, Messenger, Instagram eller hva en skulle ønske.

Ønsker du besøk?

Diakon Håvard T. Osland reiser rundt over hele Australia og New Zealand. Han kommer gjerne på besøk og kan bidra med samtaler, kirkelige ritualer og lignende. Planlegger du/dere dåp, bryllup eller konfirmasjon? Ta kontakt!

Sjømannskirken ønsker å oppsøke nordmenn der de er, også der det ikke finnes sjømannskirke. Den ambulerende tjenesten prøver å oppsøke og møte mennesker der de jobber, bor eller oppholder seg. Vi tilbyr gjerne; besøk, samtale, studentsamling, gudstjeneste eller familiesamling når vi kommer på besøk.

Julegudstjenester

Selv om det er Covid-19 så blir det julegudstjenester der vi får det til. Vi har bestilt kirker i de fleste større byene.

Neste gudstjenste 28. november kl. 14.30 Gudstjenester i Sydney

Sjømannskirken har faste gudstjenester sentralt i Sydney den 4. søndagen i hver måned. Etterpå er det selvsagt kirkekaffe med vafler.

Vaffeloppskrift

Her er vaffeloppskriften vi bruker her i Australia og på New Zealand.

Dåp

Du kan døpe barnet ditt i Australia og på New Zealand.

Konfirmasjon

Er du 14-15 år, eller har du en du kjenner som er? Sjømannskirken i Australia og New Zealand tilbyr konfirmasjon via nett og samlinger.

Bryllup i Australia

Tenker du å gifte deg? Det er mulig å gjøre det i Australia.

Gi en gave til Australia / New Zeland

For å få skattefradrag for dine gaver i Norge. Les mer om skattefradrag her