Diakon Håvard OslandAustralia og New Zealand

Med base i Sydney, besøker vi studenter og andre i Australia, New Zealand og Bali.

Diakon Håvard Osland

Håvard er diakon for studenter i Australia og New Zealand. Du kan alltid treffe Håvard på mobil, Messenger, Instagram eller hva en skulle ønske.

Ønsker du besøk?

Diakonen reiser rundt over hele Australia og New Zealand. Han kommer gjerne på besøk og kan bidra med samtaler, kirkelige ritualer og lignende. Planlegger du/dere dåp, bryllup eller konfirmasjon? Ta kontakt!

Sjømannskirken ønsker å oppsøke nordmenn der de er, også der det ikke finnes sjømannskirke. Den ambulerende sjømannspresten prøver å oppsøke og møte mennesker der de jobber, bor eller oppholder seg. Han tilbyr gjerne; besøk, samtale, studentsamling, gudstjeneste eller familiesamling når han kommer på besøk.

Vaffeloppskrift

Her er vaffeloppskriften vi bruker her i Australia og på New Zealand.

Konfirmasjon

Er du 14-15 år, eller har du en du kjenner som er? Sjømannskirken i Australia og New Zealand tilbyr konfirmasjon via nett og samlinger.

Dåp

Du kan døpe barnet ditt i Australia og på New Zealand.

Gi en gave til Australia / New Zeland