Vi er der i krise

Personlige kriser, ulykker eller terror kan ramme deg eller dine nærmeste i utlandet. Da kan det være godt å vite at Sjømannskirken er i nærheten.

Våre ansatte vet hvordan de skal ta vare på mennesker i sorg og sjokk. Selv om vi har et nettverk over hele jordkloden, har vi begrenset med ressurser. Vi ønsker å hjelpe flere. Vil du hjelpe oss?

Vipps et valgfritt
beløp til 64811

Fikk god støtte etter tragedie

Alvhild Bjørnstad mistet mannen sin, Reidar, i en bilulykke i Tyrkia. Nå finner hun trygghet og støtte hos Sjømannskirken i Alanya.

- Jeg fikk livet i gave på nytt

Stein-Jarle Gudmundseth takker Sjømannskirken for støtten etter dødsulykke i Sør-Afrika.

En trygg havn

Ekstremværet slo inn over Miami og Houston og mange nordmenn måtte evakuere og søke ly i Sjømannskirken.

– Vet ikke om jeg hadde holdt ut uten studentpresten

Les om Hannah som fikk hjelp til å takle studentlivet i New York.

- Jeg er ikke lenger alene

Les Karin sin historie her.

- Den beste terapien er å prate om sønnen min

«Anne» ble forsømt av sin alkoholiserte mor

Les historien om Anne her.

- Her blir jeg godtatt for den jeg er

Les Ole Kristian sin historie her.

- Jeg gleder meg alltid til dette

Les Elisa sin historie her.

- Familien min i utlandet

Les Jessi sin historie her.

- Jeg ble alene, men fant tilbake til gleden

Les den rørende historien om Reidun.

- Besøket er ukens høydepunkt

Les Trygve sin historie her.

Støtt Sjømannskirkens arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt arbeidet vårt

For å få skattefradrag for dine gaver i Norge. Les mer om skattefradrag her
Scroll down