Jobb i Sjømannskirken

En verden av muligheter. Les mer om hvordan det er å jobbe i en sjømannskirke, meld deg på vår jobbvarsler eller søk jobb hos oss!

Ledige stillinger

Takk for at du ser etter ledige stillinger i Sjømannskirken. Vi har for tiden følgende utlyste stillinger:

Vertskap med musikkansvar, sjømannskirken i Los Angeles, USA.

Vertskap, sjømannskirken i London, Storbritannia.

Meld deg gjerne på vår Jobbvarsler slik at du holder deg orientert om ledige stillinger av interesse for deg. Du kan også ta kontakt med HR-avdelingen dersom du har spørsmål om det å jobbe i Sjømannskirken - se nederst på siden.

Jobbvarsel på e-post

Registrer deg slik at du får en e-post hver gang vi lyser ut en stilling som du er interessert i!

Sommertjeneste i Sjømannskirken?

Klar for en annerledes sommer?

Pensjonist og klar for en innsats?

Praktikantstilling i Sjømannskirken

Ønsker du å søke som praktikant i Sjømannskirken?
I år ( 2021/22) blir det dessverre ikke lyst ut praktikantstillinger i Sjømannskirken p.g.a. den usikre situasjonen vedrørende korona.

Vikar i Sjømannskirken

Kunne du tenkt deg å bruke noe av din tid som vikar i Sjømannskirken? Hvert år trenger vi vikarer til hjelp ved ferieavvikling eller annet fravær i forbindelse med vakanser, permisjoner og lengre sykefravær.
På grunn av situasjonen med korona vil det trolig i liten grad bli bruk for vikarer i 2021, men ta gjerne kontakt likevel.

Studentpraksis

Få praksis i en sjømannskirke.
På grunn av situasjonen med korona vil det være vanskelig å få studentpraksis i 2021.

• Etiske retningslinjer
  • Formelle krav til ansettelse