Bryllup på Mallorca

Hjertelig velkommen til å vie dere i Sjømannskirken på Mallorca! Det er også mulig å vies i en annen kirke på øya.vo

Velkommen til å ta kontakt med oss. Bestilling av vielse kan bare skje på e-post: mallorca@sjomannskirken.no

Informasjon om bryllup i Barcelona. 

Prøvingsattest

Vielsen skjer etter norsk vigselsrett, men med det tillegg at ingen av brudefolkene kan være spansk statsborger og minst èn må være norsk statsborger.

Før ekteskapet kan inngås, skal det skje en prøving av om ekteskapsvilkårene er oppfylt. Denne prøvingen foretas av skattekontoret/folkeregisteret. 

Dere kan logge dere på hos skattetaten.no for prøving av ekteskapsvilkår.

Dersom brudeparet søker om en elektronisk prøvingsattest, kan forloverne logge inn her og fylle ut forlovererklæringen elektronisk. Vanligvis på forholdsvis kort tid får dere behandlet ekteskapsprøvingen digitalt. Vær ute i god tid. Behandlingstiden kan være inntil tre uker dersom det er behov for manuell oppfølging. Ikke fyll ut skjemaene mer enn fire måneder før bryllupet, fordi en prøvingsattest kun er gyldig i fire måneder, opplysningene dere oppgir må være ferske. Begge kommende ektefeller må fylle ut hver sin egenerklæring, og forloverne må fylle ut forlovererklæringer. 

Ønsker du å endre navn, må du fylle ut en melding om endring av navn. Alt fylles ut digitalt via Skatteetatens nettsider. Når saken er ferdigbehandlet, får dere melding om å logge dere inn på Altinn for å laste ned prøvingsattesten som bekrefter at dere kan gifte dere. 

Denne prøvingsattesten videresender dere på e-post til mallorca@sjomannskirken.no

e-post: mallorca@sjomannskirken.no
Adresse: La Iglesia Noruega en Mallorca, Apartado de correos 360,
07 181 Palmanova, Mallorca, España.

Vigselsamtalen
Vigselsamtalen finner sted samme dag som vielsen eller en/flere dager før vielsen. Samtalen varer ca. en time og inneholder blant annet en gjennomgang av alt det praktiske rundt selve vigselen. Her vil det også være naturlig å samtale om hva det innebærer "å elske, ære og å bli trofast hos hverandre i gode og onde dager...."

Vigselseremonien
Det er den samme seremonien som brukes i kirken i Norge. På Den norske kirkes nettsider www.kirken.no finnes hele ritualet. Trykk på bryllup og under kommer det opp fire blå bokser. I boksen med vigselsliturgi finner dere alternativer og valgmuligheter for kirkeseremonien. Det er fint hvis brudeparet har satt seg inn i dette og funnet ut hvilke alternativer og eventuelt salmer en vil ha i vielsen. En vielse varer normalt 20-35 minutter alt ettersom hvor mye man ønsker av sang/musikk eller andre innslag.Etter seremonien i Sjømannskirken i Palmanova serveres kaffe og vafler til brudeparet og gjestene.

Vigselsavgift

Vielser i sjømannskirkens lokaler fra og med 2022: 7000,- kroner.
Vielser i andre kirker/steder på Mallorca fra og med 2022: 11000,- kroner.

Beløpet settes inn på norsk konto 3000.21.36321. Vær vennlig og skriv Mallorca, dato for vielsen samt navn på brudeparet. Beløpet skal være på konto senest en måned før vielsen.

Ønsker en å leie en annen kirke enn Sjømannskirken i Palmanova/Mallorca, må brudeparet selv stå for leieavtalen med vedkommende kirke, eventuelt bruke en bryllupsplanlegger.

Musikk
Normalt bruker vi trådløs høyttaler i kirken. Gjester som spiller og synger kan også være et alternativ.
Det er vanlig med to salmer, en i begynnelsen og den andre på slutten av vielsen + musikk-/sanginnslag, men det er opp til hvert enkelt brudepar å bestemme dette.

Sanger

Lina Oftebro tilbyr sine tjenester som sanger under bryllup.
Kontakt: www.linaoftebro.com

Fotograf:

Vi har gode erfaringer med fotograf Simon Navarro. Han leverer et godt resultat til en fornuftig pris. Han tilbyr både fotografering og video på DVD.   

Dere bestiller han gjennom e-post Grup Art Digital simon@grupartdigital.comtelefon +34 971 22 00 22, mob: +34 615 167 509 
Hjemmeside: www.grupartdigital.com

Her er alternativene dere kan velge mellom:
Pakke I (€ 150,-) FotoCD + ark m/kontaktbilder 
Pakke II (€ 170,-) Video-opptak på DVD
Pakke III (€ 300,-) FotoCD + ark m/kontaktbilder + Video-opptak på DVD
Pakke IV (€ 320,-) FotoCD + ark m/kontaktbilder + Fotobok
Pakke V (€ 450,-) FotoCD + ark m/kontaktb + Video-oppt. DVD + Fotobok

Fotograf:

Vi har gode erfaringer med Susan Barwood Photography (snakker engelsk og spansk)
Bryllup & Event Fotograf
sue@susanbarwoodphotography.com
www.susanbarwoodphotography.com
Mobil: +34 609 401 266

Det er to forskjellige fotopakker å velge mellom, prisen begynner på 595‚-€. Alle inkluderer en CD med bilder med høy oppløsning. Fotopakke kan også skreddersys etter ønske.

Pakke I: Fra vielse til taler 595‚-€ (6 timer). En redigert CD vil bli sendt til dere i en fin boks, med utskrift rettigheter. Privat online lysbildefremvisning som kan vises til familier og venner.

Pakke II: Hele bryllupsdagen. Fra forberedelser på hotellet til slutten av selskapet på kvelden 795‚-€. En redigert CD vil bli sendt til dere i en fin boks, med utskriftrettigheter. Privat online lysbildefremvisning som kan vises til familier og venner.

Fotograf:
Louise Tziolas: http://www.shootmallorca.com/wedding

Blomster
Blomsterforretning vi har gode erfaringer med: Floristeria D'or: mafaldalagrande@gmail.com
Mob +34 639 559 973.

Dere kan sende et bilde av blomsten dere ønsker enten til blomsterbutikken eller til oss i Sjømannskirken mallorca@sjomannskirken.no . Blomsterbutikken lager blomsten og leverer den på Sjømannskirken på bryllupsdagen. Sjømannskirken legger ut for blomstene når de leveres. Brudeparet kan betale kirken for blomstene kontant på bryllupsdagen eller overføre penger til kirkens konto på forhånd.

Bryllupsplanlegger:

Det norske firmaet Beautiful Wedding arrangerer bryllup på Mallorca. Innehaver er Marianne Wulfken. Hun tilrettelegger for større og mindre bryllupsfeiringer.
www.beautifulwedding.no

Dersom det er ønskelig å legge vielsen til en annen kirken enn Sjømannskirken, kan Marianne Wulfken reservere spansk kirke.

Bryllupsplanlegger:

José Luis Maicas er spansk (snakker godt engelsk og tysk) og driver bryllupsarrangøren Appetit Weddings. Han kan kontaktes for hjelp med store eller små bryllup på Mallorca.

Kontaktinformasjon: www.appetitweddings.com
Mobiltelefon: 0034 670 627 781

Bryllupsplanlegger:

Norske Cecilie Madland Lyngnes driver bryllupsarrangøren 4seasons weddings og kan kontaktes for å tilrettelegge en bryllupsfeiring på Mallorca.

Kontaktinformasjon: Norsk telefon: +47 40 34 98 58
www.4seasonsweddings.no

https://www.facebook.com/4seasonsweddingsAS/?fref=ts

Frisør:

Vi har god erfaring med Lindsey som er engelsk. Hun kan reise til hotell/villa i området rundt Sjømannskirken. Lindsey kan kontaktes på telefon: 0034 690 716 778 og
e-post: thelittleblackbookmallorca@gmail.com

Makeup:

Amanda har egen salong nær Sjømannskirken i Palmanova. Hun kan også reise til hotell/villa om ønskelig. 
Amanda kan kontaktes på telefon 0034 678 345 049
E-post: amanda.noguera@gmail.com 
https://makeupanddreams.es/
info@makeupanddreams.es 

Les mer om bryllup i sjømannskirken.

Hva koster det?

Vielser i sjømannskirkens lokaler: 7000 kroner.

Vielser i andre kirker på Mallorca: 11000 kroner.

Beløpet settes inn på norsk konto 3000.21.36321. Vær vennlig og skriv Mallorca, dato for vielsen samt navn på brudeparet. Beløpet skal være på konto senest en måned før vielsen.

Ønsker en å leie en annen kirke enn Sjømannskirken i Palmanova/Mallorca, må brudeparet selv stå for leieavtalen med vedkommende kirke, eventuelt bruke en bryllupsplanlegger.

Personvernerklæring Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Ok», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info