Brasil Sjømannskirken i Rio de Janeiro

Velkommen til Prinsesse Ragnhilds Kirke, vår flotte oase i bydelen Gávea, kun fire kilometer fra strendene Ipanema og Leblon.

Sjømannskirken i Rio har ikke fast personell på stasjonen, og derfor heller ikke faste åpningstider.
Alle tjenester inkl. besøk i kirken må avtales med Melissa Price Åmlid

Dette gjør vi

Skipsbesøk

Vi besøker norske skip i Rio - ta kontakt!

Hjelp og beredskap

Vi er her for deg.

Vi tilbyr kirkelig velsignelse av ekteskapet.

Anne Netland Reiseprest i Latin-Amerika

Ambulerende sjømannsprest i Argentina, Bolivia, Brasil, Chile, Colombia, Costa Rica, Cuba, Den dominikanske republikk, Ecuador, El Salvador, Fransk Guyana, Guadeloupe, Guatemala, Haiti, Honduras, Martinique, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Uruguay og Venezuela.

Vis alle

Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt Rio de Janeiro sitt arbeid

pidHelp

Sambavafler
Gir cirka 15 plater.

4 egg
60 gram sukker
120 gram smeltet smør
1 liter melk
7 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts revet muskatnøtt
1 ts kanel

• Visp sammen egg og sukker og tilsett smeltet smør/margarin.
  • Bland melk med egg/smør og rør inn det tørre.
  • La røra svelle ca. en halv time.