Sjømannsprest Pål Kristian Balstad og Hanne Marie Frostlid lager julestemning under julebasaren ved Sjømannskirken i KøbenhavnMorten Opedal

Her kan du kjøpe lodd til julelotteri

Har du savnet julemarked og lotteri under pandemien? I år kan flere sjømannskirker igjen invitere til julemarked.

I disse dager er det stor aktivitet i sjømannskirkene verden over. Selv om pandemien legger noen begrensninger på gjennomføringen enkelte steder, er det tid for julemarked og basar igjen.

Vi har samlet informasjon om aktivitetene i de ulike sjømannskirkene for deg. Flere steder er det nemlig mulig å kjøpe digitale lodd til julelotteri, så her er det mulig for både deg i Norge og i utlandet å delta.

I listen under kan du finne informasjon om de ulike julemarkedene:

• Aberdeen arrangerer julelotteri med trekning 17. desember. Her er det mulig å kjøpe lodd både i loddbok og digitalt på kirkens nettsider.
  • Albir har julemarked 19.-20. november. Her blir det mulig å kjøpe alt fra bakst til håndarbeid og lodd. Albir trekker vinneren av hovedlotteriet den 18. desember. Det er mulig å kjøpe lodd både i loddbok og digitalt.
  • I Aya Napa er det kirkemarked den 20. november.
  • Sjømannskirken i Belgia har julemarked i Antwerpen den 27. november og i Waterloo 4. desember. Her blir mulighet for å kjøpe julevarer, grøt og lodd.
  • Berlin arrangerer julemarked 4. desember, og vil være til stede med salgsbod på det skandinaviske julemarkedet i "Kulturbraueri" første og tredje søndag i advent.
  • På Costa del Sol blir det julebasar 20. november, med hoppeslott, lykkehjul, juleverksted og loddsalg.
  • Gran Canaria var i år tidlig ute med sitt julemarked, fra 16.-17. november.
  • I Hamburg er det julebasar fra 19. til 21. november. Basaren er åpen fra klokken 12-19.
  • København inviterer til julebasar den 26.-28. november. De byr blant annet på korsang og møte med Norges ambassadør til Danmark.
  • Årets julelotteri på Lanzarote åpner for digitalt loddsalg. blant premiene er brunch på Finca de La Florida Boutique Hotel, kinobilletter og nydelige håndarbeider. Trekningen skjer den 21. desember.
  • I Los Angeles/San Pedro strekkes julemarkedet over ti dager, fra 12.-22. november, klokken 11am til 4pm hver dag.
  • Kjøper du lodd i julelotteriet på Mallorca kan du vinne flotte premier som en familiepakke til Dyreparken i Kristiansand, eller portrettfotografering. Du kan kjøpe lodd digitalt.
  • Miami holder julebasar lørdag 20. november, med lynlotteri, kakelotteri og raffle, samt salg av håndarbeider og annet til jul.
  • New York inviterer til julemarked 19.-21 november. Åpningstiden er 12-19 fredag-lørdag og 12-15 søndag.
  • I Paris er det julemarked 20. og 21. november.
  • Rotterdam arrangerer julebasar fra 11.-21. november. Her selges blant annet norske varer og godteri.
  • San Francisco sprer sin julebasar utover flere helger frem mot jul. Det blir basar på sjømannskirken 20. og 27. november, samt 6. desember. Lotteriet trekkes den 6. desember klokken 2pm.
  • Julemarkedet i Singapore åpner 20. november og vil i år stå fremme til 19. desember, på grunn av korona-restriksjonene i landet.
  • I Stockholm er det julebasar fra 9. til 28. november.
  • Sveits arrangerer julelotteri med forhåndssalg på nett frem til 24. november. Det blir også mulig å kjøpe lodd på julemarkedet lørdag 27. november.
  • På Tenerife kan du støtte sjømannskirken gjennom digitalt julelotteri. Vinneren trekkes 27. november.
  • Torrevieja inviterer også til digitalt julelotteri. Her trekkes vinneren 20. november. Julemarkedet på kirken er samtidig åpent fra klokken 11-15 den 19. og 20. november.

Saken oppdateres