Stem på verdens beste vaffel!

Stem på din favorittvaffel innen 11. november og bli med i trekningen av fem smakfulle premier.

Sjømannskirkens uhøytidelige kåring "Verdens beste vafler" har engasjert nordmenn i inn- og utland siden 2002. Alle sjømannskirkene har nemlig sin helt spesielle vaffeloppskrift!

I fjor var det Albir-Villajoyosa som stakk av med seieren. Her kan se oppskriften og lese om de glade vinnerne.

Hvilken vaffeloppskrift skaper mest liv og røre i år? Det kan du være med på å bestemme ved å stemme på din favoritt. Frist for å stemme er 11. november. Hver person/e-post kan bare avgi én stemme, bare siste stemme gjelder.

Se alle vaffeloppskriftene våre her

Sjømannskirken i Albir ble vinnerne av "Verdens beste vafler" i fjor, og de har også vunnet kåringen to ganger tidligere, i 2004 og 2006. Her ved daværende daglig leder Erik Faye Lindvig.