Vårt arbeid

Sjømannskirken vil gi mennesker mot til tro, håp og engasjement! Her kan du lese mer om vårt arbeid.

Møtested

Sjømannskirken er åpen for alle, også for dem som sjelden eller aldri går i kirken. I Sjømannskirken kan du døpe barnet ditt, gifte deg, konfirmere deg, og gå gudstjenester. Vi har et bredt kulturtilbud med konserter, foredrag og kunstutstillinger.

Oppsøkende

Å treffe folk der de er viktig for Sjømannskirken. Vi besøker nordmenn på sykehus, i fengsel og drar på hjemmebesøk ved behov.

Beredskap

Sjømannskirkens ansatte er til stede for å møte mennesker i vanskelige situasjoner. Vi tilbyr bedrifter, rederier, høgskoler og organisasjoner beredskapsavtaler.

Frivillighet

Å være frivillig i Sjømannskirken er en tjeneste som gir mening. Du kan bety noe for andre, og utgjøre en forskjell. Uten frivillighet er det ingen sjømannskirke! Vi tilbyr en tjeneste der det er behov for deg.

Familieveiviseren

Barn som har det vanskelig er en sårbar gruppe. Sjømannskirken sine familieveiledere i Familieveiviseren har kompetanse som kan hjelpe.

Historien vår

Siden 1864 har vi vært til stede for nordmenn i utlandet. Les mer om vår lange historie her.

Personvernerklæring Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Ok», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info