Beredskap for nordmenn i utlandet

Sjømannskirkens ansatte er til stede for å møte mennesker i vanskelige situasjoner. Vi tilbyr bedrifter, rederier, høgskoler og organisasjoner beredskapsavtaler.

Sjømannskirken har erfaring og omfattende kompetanse på oppfølging av mennesker når ulykker og kriser rammer i utlandet og på norsk kontinentalsokkel. Beredskapsarbeidet spenner seg fra å gi psykososial oppfølgning til enkeltpersoner ved hendelser til å delta ved større katastrofer som rammer flere nordmenn i utlandet.

Etter avtale kan vi

• bli værende så lenge det er behov for oss
  • bistå i kontakten med pårørende i Norge, arbeidsgiver, utenrikstjenesten eller andre involverte
  • bistå med praktiske gjøremål og tilretteleggelse
  • legge til rette for minnemarkeringer og andre ritualer
  • besøke sykehus og fengsler hvor nordmenn er

Beredskapstelefon

Åpent hele døgnet for nordmenn i utlandet eller pårørende til disse

PIO-Kurs

PIO-kurset "Pårørende - Informasjon - Omsorg" er et kurs i å møte pårørende og etterlatte i en ulykkessituasjon.

Webinarer

Velkommen til webinarer med ulike tema sentrale i Sjømannskirkens arbeid.

Beredskapsavtaler

Vi tilbyr beredskapsavtaler for bedrifter, rederier, høgskoler og organisasjoner.

Last ned vår nødnummer-app

Bor du i utlandet, eller skal du ut å reise? Last ned nødnummer-appen i dag. Helt gratis!

Spørsmål? Ta kontakt med oss

Operativ leder Petter Skants