Trygghet for dine ansatte i utlandet

Vi tilbyr beredskapsavtaler for bedrifter, rederier, høgskoler og organisasjoner.

Sjømannskirken har erfaring og omfattende kompetanse på oppfølging av mennesker når ulykker og kriser rammer i utlandet. En beredskapsavtale med Sjømannskirken inneholder:

• 24-timers beredskapstelefon (+47 951 19 181).
  • Nødnummer-app for mobilen.
  • Kriseomsorg og hjelp til bearbeiding av hendelsen overfor enkeltpersoner, kolleger og pårørende.
  • Støtte for kriseledelsen i psykososial oppfølging.
  • Sjømannskirken kan, etter nærmere avtale, bistå selskapet med oppfølgingsarbeid der det er ønskelig.
  • Besøk på sykehus.
  • Legge til rette for markering/minnesamvær.
  • En styrking av selskapets kollegastøtteordning, pårørendetelefon og eventuelt pårørendesenter.
  • Rådgivning ved utarbeidelse av beredskapsplaner.
  • Årlig halvdagsseminar innen beredskap og kriseomsorg.
  • Sjømannskirkens beredskap er tilgjengelig for alle ansatte, uavhengig av nasjonal bakgrunn eller livssyn.
  • Beredskapsavtalen gjelder for all reising i utlandet, også fritidsreiser.
  • Utfyllende kommentar til innhold beredskapsavtale finner du her.

Hva koster det?

Pris baseres på en vurdering av:

• Selskapets engasjement utenlands og i Nordsjøen
  • Antall utstasjonerte
  • Reisedøgn i utlandet
  • Antall skip og rigger.

Prisene varierer fra 10.000 til 1.500.000 kroner per selskap per år.

Beredskapsavtalene er med på å opprettholde Sjømannskirkens virksomhet. Sjømannskirken er ikke fullfinansiert av Staten og er derfor avhengige av private givere og næringslivet.

Samarbeidet med næringslivet bidrar til kontinuerlig erfaringsbygging og kompetanseutvikling hos både Sjømannskirken og våre partnere.

Etter nærmere avtale:

Spørsmål?