Ambulerende sjømannsprester

Vi møter nordmenn der de er.

Helt siden Sjømannskirken ble opprettet i 1864, har organisasjonens medarbeidere oppsøkt mennesker der de er.

De ambulerende prestene er alltid på reise for å ta vare på nordmenn der det ikke finnes sjømannskirke. De ønsker å møte mennesker der de jobber, bor eller oppholder seg - enten de er studenter, turister, fastboende eller expater.

Prestene kan tilby gudstjeneste eller familiesamling når de kommer på besøk. Men også en samtale under fire øyne.

Hvis ulykken skulle ramme, har våre prester spesialkompetanse på kriseberedskap og omsorg.

Er du student i utlandet?

Da har Sjømannskirken også egne sjømannsprester for studenter.

Sjømannsprest Anne Netland Latin-Amerika

Sjømannsprest Anne Netland møter nordmenn i Latin-Amerika.

Sjømannsprest Leif Magne Sør-Asia og Midtøsten

Ambulerende sjømannsprest møter nordmenn i Sør-Asia og Midtøsten.

Sjømannsprest Steinar Rishaug Øst-Asia

Ambulerende sjømannsprest i Japan, Sør-Korea, Kina, Mongolia, Taiwan, Myanmar, India og Sri Lanka.

Sjømannsprest Stein Vangen Filippinene

Ambulerende sjømannsprest møter nordmenn på Filippinene.

Diakon Håvard Osland Australia og New Zealand

Med base i Sydney, besøker vi studenter og andre i Australia, New Zealand og Bali.

Sjømannsprest Knut Lyngseth Vest-Afrika

Ambulerende sjømannsprest møter nordmenn i Vest-Afrika

Sjømannsprest Øyvind Aadland Øst-Afrika

Ambulerende sjømannsprest møter nordmenn i Øst-Afrika