Gaver fra deg og andre givere gir håp og verdighet til mange nordmenn i utlandet som sliter med ensomhet, er syke eller har det vanskelig.

pidHelp

Din støtte betyr noe

Å ta vare på folk i kriser er en like viktig del av vårt arbeid, som å være en møteplass for hygge, samvær og norske vafler. Mange nordmenn reiser årlig ut av landet for kortere eller lengre perioder. Noen av dem vil oppleve dødsfall eller ulykker, naturkatastrofer eller personlige kriser.

Sjømannskirken har medarbeidere som kan hjelpe i alle verdensdeler. Våre ansatte er skolert i å ta vare på folk i sorg og sjokk. Selv om vi har et nettverk over hele jordkloden, har vi begrenset med ressurser. Vi ønsker å hjelpe flere, men vi klarer det ikke uten din hjelp!

Dette bidrar du med for nordmenn i utlandet

Gi utsatte barn tryggheten tilbake

Selv om det er mor som kjenner slaget, blir barna som er vitne til vold også skadet.

- Jeg fikk livet i gave på nytt

Stein-Jarle Gudmundseth takker Sjømannskirken for støtten etter dødsulykke i Sør-Afrika.

Sjømannskirken ble en venn i nøden

06.mai 2020 12:01

Tenn lys for en som sliter

Når du støtter vårt arbeid kan vi være til stede og gi håp og verdighet. Din støtte tenner lys i menneskers liv.

• Følgesvenn

Våre faste givere er sentrale medspillere og en viktig bærebjelke i Sjømannskirken

• Konto og Vipps

3000.17.90400 eller Vipps til 64811

• Gi til en sjømannskirke

Finn din sjømannskirke her.

• Nettbutikk

Velkommen til Sjømannskirkens nettbutikk

• Testamentarisk gave

Din omsorg vil fortsette å gjøre en forskjell i årene som kommer.

• Skattefradrag

Din gave til Sjømannskirken gir deg rett på skattefradrag.

Støtt Sjømannskirkens arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt arbeidet vårt

pidHelp

Hvor går pengene?

Sjømannskirken får rundt halvparten av inntektene sine fra staten. Resten må vi samle inn selv. Se hva pengene går til i videoen her.