Hvordan ville du taklet å være langt hjemmefra under en personlig krise? Akkurat nå opplever mange nordmenn i utlandet dette.

Din støtte betyr noe

Å ta vare på folk i kriser er en like viktig del av vårt arbeid, som å være en møteplass for hygge, samvær og norske vafler. Mange nordmenn reiser årlig ut av landet for kortere eller lengre perioder. Noen av dem vil oppleve dødsfall eller ulykker, naturkatastrofer eller personlige kriser.

Sjømannskirken har medarbeidere som kan hjelpe i alle verdensdeler. Våre ansatte er skolert i å ta vare på folk i sorg og sjokk. Selv om vi har et nettverk over hele jordkloden, har vi begrenset med ressurser. Vi ønsker å hjelpe flere. Vil du hjelpe oss?

Julekampanjen 2020 Tenn lys i et vanskelig liv

Når du støtter vårt arbeid kan vi være til stede og gi håp og verdighet. Din støtte tenner lys i menneskers liv.

Sjømannskirken reddet meg

«Anne» ble forsømt av sin alkoholiserte mor. Uten skolegang, uten mat, drev hun rundt – helt til Sjømannskirken kastet ut en livbøye.

06.jun 2018 13:13

Sjømannskirken ble en venn i nøden

06.mai 12:01

Dette bidrar du med for nordmenn i utlandet

– Vet ikke om jeg hadde holdt ut uten studentpresten

Les om Hannah som fikk hjelp til å takle studentlivet i New York.

Fikk god støtte etter tragedie

Alvhild Bjørnstad mistet mannen sin, Reidar, i en bilulykke i Tyrkia. Nå finner hun trygghet og støtte hos Sjømannskirken i Alanya.

- Jeg fikk livet i gave på nytt

Stein-Jarle Gudmundseth takker Sjømannskirken for støtten etter dødsulykke i Sør-Afrika.

En trygg havn

Ekstremværet slo inn over Miami og Houston og mange nordmenn måtte evakuere og søke ly i Sjømannskirken.

• Vipps

Vipps til 64811 med valgfritt beløp

• Vårt kontonummer

3000.17.90400

• Gi til en sjømannskirke

Finn din sjømannskirke her.

• Kalenderpakken

Kjøp Sjømannskirkens fine årskalender.

• Testamentarisk gave

Din omsorg vil fortsette å gjøre en forskjell i årene som kommer.

• Skattefradrag

Din gave til Sjømannskirken gir deg rett på skattefradrag.

Støtt Sjømannskirkens arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt arbeidet vårt