Spania Sjømannskirken på Costa del Sol

Velkommen!
Et kirkelig, kulturelt og sosialt møtested for nordmenn i alle aldre på Costa del Sol

Hva skjer i kirken?

Dette gjør vi

Konserter

Sjømannskirken arrangerer jevnlig konserter/kulturkvelder både på høsten og våren.

Palmefond

Adopter en palme på El Campanario!

Kor og musikk

Sjømannskirken har to konserter i året der egne musikalske krefter bidrar med sang og spill. Det er vårkonserten som holdes uken før påske, og julekonserten, som alltid er siste torsdagen i november. Vil du være med å synge eller spille på disse konsertene eller på gudstjenestene, ta kontakt med kirkemusiker Magnus Køhn.

Frivillig

Les mer om hvilke muligheter som finnes, og ta kontakt dersom du har spørsmål. Du er hjertelig velkommen som frivillig!

Ung på Solkysten

Bedrifts- og skolebesøk.

Kurs og konferanser

El Campanario egner seg godt til store og små konferanser og kurs.

Konfirmasjon

Sjømannskirkens konfirmasjonsundervisning er både gøy, sosial og lærerik.

Dåp

Dåp skjer normalt ved en av de oppsatte gudstjenestene.

Gjestehuset

Gjestehuset åpner forsiktig dørene høsten 2021.

Vis alle

Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt Costa del Sol sitt arbeid

pidHelp