Her er vi

Sjømannskirken ønsker å være til stede for nordmenn over hele verden.

Kirker i utlandet

• Ambulerende

Sjømannsprester som møter nordmenn der det ikke finnes kirkebygg

• Studenter

Vi besøker norske studenter i utlandet

• Familieveiviseren

Hjelp og støtte for familier i Spania

• Sjøfolk

Besøker norske sjøfolk verden rundt

• StorbritanniaAberdeen
  • TyrkiaAlanya
  • SpaniaAlbir-Villajoyosa

Kirkelig, kulturelt og sosialt møtested for nordmenn i alle aldre på Costa Blanca nord - med virksomhet utfra to steder.

• KyprosAyia Napa
  • Belgia
  • TysklandBerlin
  • SpaniaCosta del Sol
  • UAEDubai
  • Gran Canaria
  • TysklandHamburg

Den gode møteplass, store julebasar og gode vafler! Kiosk i åpningstiden tirsdag-lørdag kl.13-16.

• USAHouston

Et kirkelig, kulturelt og sosialt møtested for nordmenn i Houston-området. Velkommen hjemom!

• DanmarkKøbenhavn
  • SpaniaLanzarote
  • StorbritanniaLondon

Velkommen til Sjømannskirken i Londons hjemmeside!

• USALos Angeles/San Pedro
  • SpaniaMallorca
  • Miami
  • USANew York
  • FrankrikeParis
  • ThailandPattaya

Kirkelig, kulturell og sosialt møtested for nordmenn i Pattaya, Thailand. Du finner oss i vår nye kirke, som ligger midt i mellom Pattaya og Jomtien.

• Sjømannskirken i BrasilRio de Janeiro

Velkommen til vår flotte oase i bydelen Gàvea, kun fire kilometer fra strendene Ipanema og Leblon.

• NederlandRotterdam
  • USASan Francisco
  • Singapore
  • SverigeStockholm
  • SveitsSveits

Vi er et kirkelig, kulturelt og sosialt møtested for nordmenn i Sveits og Nord-Italia, med base i Genève

• SpaniaTenerife
  • SpaniaTorrevieja

Sjømannskirkens arbeid i Norge

Vårt oppdrag er å forankre Sjømannskirken i de elleve regionene i Norge gjennom kjennskap, engasjement, fellesskap, forbønn og innsamling.

Offshore

Vi besøker plattformer, supplyskip og drar også på hjemmebesøk. Vi arbeider blant ansatte i oljesektoren og deres familier.