Sverige Sjømannskirken i Stockholm

Velkommen til Sjømannskirken i Stockholm. Et kirkelig, sosialt og kulturelt møtested for nordmenn i Stockholm.

Hva skjer i kirken?

Dette gjør vi

Butikk

Se vareutvalget og bestill via mail eller ta turen innom.

Konfirmasjon

Norske ungdommer som bor i Stockholm, eller som har norsk tilknytning, kan konfirmeres i sjømannskirken.

Dåp

Velkommen til dåp hos oss.

I Stockholm!

Vis alle

Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt Stockholm sitt arbeid

pidHelp

1 liter H-melk *
5 egg
1,1 liter hvetemel
1,5 dl sukker
3 ts vaniljesukker
1/2 ts bakepulver
1/2 ts kardemomme
1/2 ts salt
225 g smelta smør

1. Smelt smøret i en gryte på middels varme.

2. Hell melk i en bolle, visp inn eggene. Bland inn det tørre og hell det smelta smøret i røren til slutt.

3. La vaffelrøren svelle i minst 15 - 20 minutter.

4. Varm vaffeljernet. Det trengs ikke smør til steikingen, det er nok smør i røra. Avkjøl vaflene på rist hvis du ønsker dem sprø. Dersom du legger nystekte vafler oppå hverandre i en haug, blir de myke.

* melken kan byttes ut eller blandes med annen søt/sur melk. Har du en skvett vaniljesaus, yoghurt eller fløte er det også godt å putte i. Har du for lite melk? Bruk vann, da blir vaflene ekstra sprø.