Spania Sjømannskirken i Torrevieja

Et kirkelig, kulturelt og sosialt møtested for nordmenn i alle aldre

Hva skjer i kirken?

Dette gjør vi

Bryllup

Vil dere gifte dere på Sjømannskirken i Torrevieja? Her finner du mer informasjon.

Frivillighet

Å være frivillig er spennende, givende arbeid og Sjømannskirken trenger ulike mennesker og ulike egenskaper.

Hjelp og beredskap

Oppsøkende virksomhet og beredskap er en viktig del av Sjømannskirkens arbeid. Dette gjelder både lokalt i Torrevieja og rundt om i verden der nordmenn ferdes.

Bibliotek og boksalg

Har du lest ut boka di? Fortvil ikke! Kom innom biblioteket og boksalget på Sjømannskirken!

Konfirmasjon

Velkommen som konfirmant i Sjømannskirken.

Begravelser

Vi er der i sorgen.

Dåp

Ta kontakt for dåp hos oss.

Vis alle

Støtt vårt arbeid du også, slik at vi kan være til stede for nordmenn i utlandet som trenger omsorg og trygghet!

Støtt Torrevieja sitt arbeid

pidHelp

4 egg
100 gram sukker
1 ts bakepulver
1 ½ ts vaniljesukker
¾ ts kardemomme
0,5 l melk
1 ½ dl vann
1 ½ dl yoghurt naturell
150 gram smør (smeltet)
1/2 kg hvetemel

• Pisk egg og sukker til eggedosis.
  • Bland i resten av ingrediensene, vekselvis væske og mel.
  • Vaffeljern er forskjellig, så tilpass mengden hvetemel til hva som fungerer i ditt vaffeljern.